TEKNİK ÖZELLİKLER

Habersis Haber Sistemi oluşturulurken site yöneticisinin, site üzerinde tüm yönetimi kolayca sağlayabilmesi esas alınmıştır. Temel bilgisayar kullanımı becerisine sahipseniz Habersis haber sistemini kolaylıkla yönetebilirsiniz. Reklam yönetiminden, manşet yönetimine kadar birçok işlemi sadece birkaç basit tıklama ile gerçekleştirirsiniz.

Aşağıda Habersis Haber Sisteminin temel özellikleri anlatılmış olup daha detaylı bilgi almak isterseniz bizimle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.

Menü/Kategori Modülü
Haberleriniz için kategoriler tanımlayabilir, her kategorinin altına da alt kategori tanımlayabilirsiniz. Alt kategorilerin altında da bir alt kategori oluşturabilir ve kategoriye özel resim atayabilirsiniz.
Haber Modülü
Girdiğiniz her habere büyük ve küçük farklı resimler tanımlayabilir, arama motorları için anahtar kelimeler atayabilir, farklı sayfa şablonları seçebilirsiniz. Haberi aynı anda farklı kategorilerde gösterebilir, yorum özelliğini açıp kapatabilirsiniz. Kendi içinde bulunan HTML editör aracılığı ile haber metnini kolayca düzenleyebilir, resimler, tablolar, flash dosyaları vb. ekleyebilirsiniz. İstediğiniz an yayına alabilir veya bekletebilirsiniz.
Yöneticiler Modülü
İstediğiniz sayıda yönetici tanımlayabilir, tüm haber, yorum, kategori, reklam, anket modüllerini istediğiniz zamanda internet bağlantısı olan herhangi bir yerden yönetebilirsiniz.
Üye Modülü
Sitenize üye olan kişileri yönetebileceğiniz bir modül olup, kişi bilgileri üzerinde üyelik güncelleme, üyelik iptali vb. işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu modül aracılığı ile üyelerinize ait bilgileri Excel formatında bilgisayarınıza da kaydedebilirsiniz.
Yorum Modülü
Girilmiş olan haberlere ait tüm yorumları yönetebileceğiniz bir modüldür. Kullanıcılar tarafından girilen yorumlar onaylanmadan yayına girmez. Yorumlar üzerinde onay, güncelleme, iptal vb. işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
Anket Modülü
Tekli seçim ve çoklu seçime sahip sınırsız sayıda anket ekleyebilir, sadece belli bir menüye özel anket oluşturabilir veya tüm menü/kategori başlıkları için ayrı ayrı anketler tanımlayabilirsiniz. Oluşturulan anketlere oy verme işlemini ister sadece üyelerinize, ister tüm ziyaretçilere açabilir ve isterseniz anket sonuçlarını gizleyebilirsiniz. Ayrıca daha önceden oluşturmuş olduğunuz anketleri de güncelleyebilir/tekrar yayına alabilirsiniz.
Reklam Modülü
Belirlemiş olduğunuz reklam alanlarında yayınlanmak üzere reklamlarınızı bu modül aracılığı ile tanımlayabilir, kendi içerisindeki HTML editörü aracılığı ile yeni reklamlar oluşturabilirsiniz. Ayrıca reklâm bazında kaç defa görüntülendiği ve tıklama sayısını takip edebileceğiniz bir rapor ekranı mevcuttur.
Rapor Modülü
Kendi içinde dört ayrı rapor seçeneği sunmaktadır. Site içinde bulunan arama motoru ile aranan kelimeleri, kelime bazında aranma sayıları, son arama tarihini görebilir, haber kategorisi bazında ziyaret sayısını takip edebilir, haber bazında ziyaret sayısını görüntüleyebilir ve üye bazında ziyaret kayıtlarını takip edebilirsiniz. Bütün bu raporları Excel dosyası formatında (XLS) bilgisayarınıza da kaydedebilirsiniz.
Form Modülü
Sitenizde bulunan iletişim formu doldurulduğunda tanımlanmış olan adrese e-posta olarak geldiği gibi aynı zamanda yönetim panelinden de bu form içeriklerini yönetebilirsiniz.
Tavsiye Modülü
Haberlerin içerisinde bulunan Arkadaşına Gönder modülü sayesinde kullanıcılar istedikleri kişilere ilgili haberi mail olarak gönderebilirler, siz de yönetim panelinizden bu işlemleri takip edebilir ve isterseniz bu işlemler ile ilgili Excel formatında oluşturulan raporu bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
Manşet Modülü
Sitenizin ana sayfasında istediğiniz bir habere tanımlayacağınız resmin dikkat çekici bir şekilde görüntülenmesini sağlar.
Anahtar Kelime Modülü
Arama motorlarında sitenizin görünmesini istediğiniz kelimeleri kolayca tanımlayabilirsiniz.
Arama/Arşiv Modülü
Site içersinde bulanan arama motoru sayesinde kullanıcıların haberlere erişimi kolaylaşmakta olup, kullanıcı arşivde yer alan tüm içerik içinde arama yapabilir ve bu içeriğe erişebilir.
Yazdırma Modülü
Girilen haberleri kullanıcıların kolayca yazıcıdan çıkış alabilecekleri formata çeviren kullanıcı dostu bir modüldür.
Sesli Haber Modülü
Bu modül aracılığı ile sitenizdeki haberlere mp3 dosyaları yükleyebilir ve “bu haberi sesli dinle” özelliğini aktifleştirebilirsiniz.
Videolu Haber Modülü
Bu modül aracılığı sitenizdeki haberlere video dosyaları yükleyebilir ve “haberin videosunu izle” özelliğini aktifleştirebilirsiniz.
Tasarım Seçenekleri
Standart bir tasarım ve bu tasarımın 4 renk seçeneği ile gelir. Bu renk kombinasyonlarından birini seçebilirsiniz. Tasarım seçeneklerini aşağıda görebilirsiniz.


NE İŞE YARAR ?
Hedef kitleniz ile hızlı ve doğru iletişimi kurmanın en yeni ve en kolay yolu.
NASIL KULLANILIR ?
Teknik bilgi sahibi olmadan başarı ve hakimiyeti sağlayan kolay kullanım.
SIK SORULAN SORULAR
Sormak istediğiniz ve henüz sormadığınız tüm soruların yanıtları burada.