NASIL KULLANILIR ?

Tamamen Türkçe yönetim arayüzü ile Habersis Haber Sistemi kullanıcının en hızlı ve efektif şekilde sitesini yönetebilmesini sağlayacak teknolojileri içermektedir. Dosya ve içerik yükleme gibi işlemleri ek bir programa ihtiyaç duymadan, yönetim arayüzü aracılığı ile kolayca gerçekleştirirken yapmış olduğunuz tüm güncelleme ve bilgi girişlerinde de sitenizin yayını kesinlikle durmaz.

Ayrıca Habersis Haber Sistemine sahip olan kullanıcılarımız istedikleri taktirde şirket merkezimizde eğitim alabilmektedirler.

Internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan günün 24 saati sitenizi yönetin.

Habersis Haber Sistemi tamamen Internet ortamında çalışan ve bilgisayarınıza herhangi kurulum gerektirmeyen bir yapıda tasarlanmıştır. Bu sayede Internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan sitenize günün 24 saati istediğiniz an müdahale edebilirsiniz.

İçerisinde bulunan editör yardımı ile metin ve resimlerinizi kolayca ekleyip düzenleyebilir, bunlara site içi veya başka sitelere link ve başka özellikler verebilirsiniz.

Yapmak istediğiniz tüm işlemleri sadece bir kaç basit tıklama ile kolayca gerçekleştirin.

Kullanıcılarınızın yorumlarını yönetebilir, Google Adwords ve benzeri reklam hizmetlerini kolaylıkla sitenize entegre edebilir, her menü adımı için farklı konularda tekli veya çoklu seçime sahip anketler oluşturabilirsiniz.

Tüm bunları gerçekleştirirken Habersis Haber Sistemi patronun siz olduğunu bilir ve herhangi bir teknik bilgiye (html, javascript vb.) ihtiyaç duymadan bu işlemleri hızlı bir biçimde uygulamanızı sağlar.

Siteniz ile ilgili tüm rapor ve kayıtlar gerçek zamanlı olarak karşınızda.

Sitenizde bulunan reklamların görüntüleme ve tıklanma sayılarını, site için arama motoru ile yapılan aramaları, aranma sayılarını ve son arama tarihini görebilir, haber/haber kategorisi ve menü bazında ziyaret sayısı ile üye bazında ziyaret kayıtlarını detaylı olarak takip edebilirsiniz.
Otomatik olarak arşivlenen bu raporları isterseniz Excel dosyası formatında (XLS) bilgisayarınıza da kaydedebilirsiniz.

NE İŞE YARAR ?
Hedef kitleniz ile hızlı ve doğru iletişimi kurmanın en yeni ve en kolay yolu.
TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Esnek ve modüler yapısı sayesinde tüm ihtiyaçları karşılayan gelişmiş özellikler.
SIK SORULAN SORULAR
Sormak istediğiniz ve henüz sormadığınız tüm soruların yanıtları burada.