SIK SORULAN SORULAR

Hiç teknik bilgim yok. Yine de kendi sitemi yapabilir miyim? Web sitemi hazırlamak ne kadar zamanımı alacak ? Resim, müzik, video, flash vb. dosyalar kullanabilir miyim? Kendime ait domainim var bunu kullanabilir miyim? Bu ve buna benzer tüm sorularınızın cevabını bu sayfada bulabilirsiniz.

Bu sayfadaki sorular dışında sormak istediğiniz veya aklınıza takılan konuları İletişim sayfasında bulunan form aracılığı ile veya info@habersis.com adresine göndereceğiniz e-postalar ile tarafımıza iletebilirsiniz.

Habersis Haber Sistemi kaç sayfa ile geliyor?
Habersis Haber Sisteminde girmiş olduğunuz her haber sistem tarafından otomatik olarak web sayfasına çevrilmektedir. Bu nedenle herhangi bir sayfa sınırı yoktur.
Kullanıcılarımın doldurduğu formları nasıl görebilirim?
Sitenizde bulunan formlar doldurulduğunda iki farklı yoldan size iletilirler. Doldurulan form sizin belirlediğiniz e-posta adresine geldiği gibi yönetim paneliniz üzerinde de formlar menüsünden hangi tarihte, kim doldurmuş, gibi detaylar ile formun tamamına erişebilirsiniz.
Sitemde kendi bünyemde takip edebileceğim reklamlar yayınlayabilirmiyim?
Habersis Haber Sistemi kendi içerisinde gelişmiş bir reklam modülüne sahip olduğu gibi Google Adwords benzeri reklamları da sorunsuzca yayınlayabilmektedir.
Siteme girdiğim haberler arama motorlarında görünecek mi?
Habersis Haber Sistemi içerisinde Medyasis in kendi geliştirdiği özel arama motoru optimizasyonu sayesinde haberlerinizi yayın soktuğunuz an arama motorlarına kaydı yapılır. Ayrıca akıllı sayfa isimlendirmesi sayesinde her girdiğiniz haberin adresi de haberin başlığı ile aynıdır.
Habersis Haber Sistemini kullanırken yardıma ihtiyacım olursa?
Habersis Haber Sistemi kullanıcısı olduktan sonra herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olduğunda; destek@habersis.com e-posta adresi ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Trafik nedir?
Ziyaretçilerinizin sitenizde gezdiği sayfalarda bulunan yazı, resim, video, ses vb. görüntüleyebilmesi için bu verilerin ziyaretçinizin bilgisayarına iletilmesi gerekmektedir. Bu işlem esnasında oluşan bilgi aktarımına trafik denir.
Trafik nasıl hesaplanır?
Sitenizin trafiği, anlık olarak sitenizin aktardığı verinin byte cinsinden toplanması ile hesaplanır.
Sitem ne kadar trafik çekecek?
Kullanacağınız trafik sitenizde bulunan sayfaların içeriği ve ziyaretçi sayısına göre değişmektedir.

Örneğin siteniz günlük ziyaret sayısı 250 olan bir yerel haber sitesi ise ortalama olarak günlük 1000 sayfa gösteriminiz olacaktır. Ay sonunda ise toplam sayfa gösteriminiz 25,000 civarında olacaktır. Sitenizdeki bir sayfanın ortalama boyutu 200 kb. ise bu da aylık toplam olarak 4.882 Gb denk gelecektir.

Habersis Haber Sistemi size aylık olarak 10 Gb trafik vermektedir.

Trafik hakkımı doldurursam ne olacak?
Eğer siteniz aylık 10 Gb üzerinde trafik harcıyorsa İlave Trafik Paketlerinden faydalanabilirsiniz.


NE İŞE YARAR ?
Hedef kitleniz ile hızlı ve doğru iletişimi kurmanın en yeni ve en kolay yolu.
NASIL KULLANILIR ?
Teknik bilgi sahibi olmadan başarı ve hakimiyeti sağlayan kolay kullanım.
TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Esnek ve modüler yapısı sayesinde tüm ihtiyaçları karşılayan gelişmiş özellikler.