İNTERNET DERGİSİ

Internet medyasında yer almak isteyen her girişimcinin karşılaştığı ilk soru içeriğini sunacağı sistemin seçimi olmaktadır.

Şu ana kadar bu ihtiyaca cevap veren sistemler belli bir teknik düzeyin üzerinde kullanıcı olmayı gerektirmekteydi. Habersis Haber Sistemini benzerlerinden ayıran en önemli özelliği; temel seviyede bilgisayar kullanıcısı olan herkesin yönetebileceği kolaylıkta olduğu gibi teknik yönden de tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek yetenekte de olmasıdır.

Internet gazeteciliği, dernekler, yerel gazeteler, okullar;
Hepsi için en uygun ve gelişmiş çözüm.

Haber portalı, dernek yayını ya da okul gazetesi. İhtiyacınız ne yönde ise o formata kolayca uyum sağlayabilen, hedef kitlenizle en hızlı ve doğru iletişimi kurmanıza yardımcı olacak biçimde tasarlanmış Habersis Haber Sistemi bunu, sizi teknik konularda boğmadan kolayca kullanabileceğiniz arayüzü ve ihtiyacınız olduğu anda zor durumda bırakmayacak sağlamlığı ile başarmaktadır.

Kullanıcısına sağladığı kullanım kolaylığı avantajı ile beraber, bir haber portalında olması gereken tüm bileşenleri de beraberinde sunan Habersis Haber Sistemi, arama motorlarında da üstün başarı gösteren teknolojisi ile hedef kitlenizin size ulaşmasını da kolaylaştırmaktadır.

Örneğin çoklu kullanıcı imkanı da veren Habersis Dergi Sistemi kendi ürettiğiniz menülere editörler, muhabirler, yazarlar tanımlamanızı ve bunları yetkilendirmenizi de sağlar. Böylelikle belirlediğiniz kullanıcılar kendi yetki alanı dışındaki menülere erişemezler.

Çok okunanlar, çok yorumlananlar, son dakika, özel haber, yorum gibi modülleri ile kullanıcılarınızın sitenizle daha interaktif olmasını sağlayabilirsiniz.

Bütün bunları sadece internet erişimi olan bir bilgisayar ile herhangi bir saatte, herhangi bir yerden gerçekleştirebilirsiniz.

NASIL KULLANILIR ?
Teknik bilgi sahibi olmadan başarı ve hakimiyeti sağlayan kolay kullanım.
TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Esnek ve modüler yapısı sayesinde tüm ihtiyaçları karşılayan gelişmiş özellikler.
SIK SORULAN SORULAR
Sormak istediğiniz ve henüz sormadığınız tüm soruların yanıtları burada.